Velkommen til StallBlindheim.no

Stall Blindheim er en avlsstasjon klasse 1 i henhold til regelverk nedsatt av Det Norske Travselskap, og godkjent av Statens Dyrehelsetilsyn.

 

Gården, med beliggenhet 5 km sør for Bergen Travpark, består av 730 mål innmark og skog, og den eies og drives av John Blindheim og Tone Mjelde Blindheim. I tillegg til avlsstasjon for hest drives det også avlsstasjon for sau i regi Norsk Sau- og Geitavlslag på gården

 
NYHETER   KONTAKTOPPLYSNINGER
Fakse vant Meyer’n og Lars Laumb!!!
(Blindheim.no - 15.03.2007)
Fakse starter sin avlskarriere i Bergen som vinner av både Jacob Meyer og Lars Laumb, og går til norsk avl med en klassisk dobbel!! Hvilken hest! På Blindheim gård i Åsane i Bergen er en ny avlssesong på gang. På kort tid har årets avlshingst ”Fakse” vunnet de to store kaldblodsløpene på Bjerke, og etter den overlegne seieren i Lars Laumbs løp søndag 11.mars har telefonene glødet. Da avtalen med eierne var klar i 2006 var det mange som ikke engang visste hvem Fakse var, sier John Blindheim. Som sønn av verdensrekordholder Järvsöfaks og med en mor Eiva E som har gått 1,24, var dette den perfekte hingst for oss. Han har et vakkert eksteriør og et godt hode, forteller John, som fikk møte Fakse hos venn og Fakse’s svenske makker, Jan Olov Persson. ”Janne” Persson serverte Fakse et perfekt løp i Lars Laumb, og da han angrep 700 m før mål kunne ingen true speedige Fakse, som vant med 40 m.!! Fakse er fulltegnet for sesongen 2007 og med lang venteliste, og vi ønsker ham velkommen til norsk avl!

Les også (eksterne linker):
Fakse i pappas fotspor (Stavanger Aftenblad)...
Klassisk dubbel för Fakse (Travnet.ne)...

Åkre Lurifax - vinner Vintilla-travet på Biri
(Blindheim.no - 17.11.2005)

Superhingsten "Åkre Lurifax" som gjester Stall Blindheim denne sesongen vant nylig Vintilla-travet på Biri.

En av årets Stallblindheim hingster - "Åkre Lurifax" viste nylig sine superkrefter da den vant Vintillatravet på Biri. Hesten, som tidligere har vist gode takter var suveren i sluttspurten.

 

Åkre Lurifax kommer tilbake neste sesong!(Blindheim.no - 10.11.2005)
Avlssesongen 2005 har vært en fantastisk sesong, da vi har hatt gleden av å tilby den billedskjønne hingsten Åkre Lurifax til norske hoppe-eiere. Den beste sønnen etter svenskenes stolthet og trav-yndling Järvsöfaks har imponert hele Bergen og resten av Norge med 11 seire så langt i år, og han blir bare bedre og bedre!

Åkre Lurifax vinner og vinner
(Blindheim.no - 08.11.2005)
7 seire på Bergen Travpark for kusk Øyvind Austevoll, vinner av Trygve Diskerud på Bjerke i september med Jan Olov Persson i sulkyen, historisk vinner av Unionstravet på Färjestad med Stig H og nå sist totalt overlegent vant han Vintilla-travet på Biri 12.nov.

Som løpskommentator på Biri sa etter løpet; ”Er dette hingsten som skal overta tronen etter Järvsöfaks??”

Avlssesongen 2006 - Samme pris som 2005
(Blindheim.no - 31.10.2005)
Åkre Lurifax kommer tilbake til Stall Blindheim i mars 2006, og der er allerede mange påmeldte hopper. Vi holder samme pris som i 2005; kr 1000,- ved inseminering og kr 8000,- ved føll. Oppstalling per døgn kr 85,- Priser eks mva

Veterinærtjenesten er som tidligere ved Klinikken på Travparken. Dyrlegene Jon Thorson og AK Milde har hatt semintjenesten hos oss siden oppstart, i tillegg til Charlotte Erichsen som nå jobber ved Norges Veterinærhøyskole i Oslo.

Åkre Lurifax har svært god spermakvalitet, og gledelig nok ble 26 av 28 hopper drektige i 2005, og dette regnes som veldig godt resultat for en kaldblodshingst!

 
 -Perdita's "Cancan" (2år) - Kennel Perdita har flere...

Vi har ikke verken telefontid eller besøkstid ved Stall Blindheim av den grunn at du er velkommen til å besøke oss når du måtte ønske, og kan vi få svare telefoner etter første arbeidsøkten på formiddag er alle veldig glade for det !!

Altså:
Ring oss gjerne etter kl. 12.00 de nevnte dager.

Kontaktpersoner:
Tone og John Blindheim

E-mail: Tone*StallBlindheim.no
(NB: Stjerne * byttes med @)

Telefon: 91629173 eller 92807366
Adresse:
Blindheimsveien 193, 5131 NYBORG

VÅRE FAVORITT LINKER
Klinikken på Travparken (Vetlink.no)
Norsk Sau- og Geiteavlslag